Een witte of zwarte IBC container 1000 liter? Een vergelijking.

Een IBC watertank 1000 liter kan in verschillende kleuren worden gemaakt, waarvan zwart en wit de meest voorkomende opties zijn. De kleurkeuze voor een IBC container 1000 liter hangt af van specifieke behoeften en omstandigheden. Daarbij kan je rekening houden met de temperatuurbeheersing, hygiëne-vereisten en esthetische overwegingen. Alle IBC’s van Bollaert – zwart en wit – zijn duurzaam omdat ze gemaakt zijn van hoogwaardig polyethyleen (PE) kunststof.

ibc container 1000 liter of watertank 1000 liter of regenton 1000 literVernieuwde zwarte watertank 1000 liter met gegalvaniseerde kooi, praktische waterton 1000l: handig in gebruik

Hieronder staan enkele voordelen opgesomd:

Zwarte IBC watertank 1000 liter – voordelen
Blokkeren van zonlicht: De zwarte regenton 1000 liter houdt licht tegen. Dit zal de groei van algen en andere micro-organismen in het opgeslagen water tegenhouden.

UV-bescherming: De zwarte IBC watertank 1000 liter is beter bestand tegen de schadelijke effecten van de ultraviolette (UV) straling van de zon. UV-stralen kunnen materialen na verloop van tijd aantasten. De zwarte waterton 1000l is erg duurzaam en ideaal voor buitengebruik.

Stijlvol: In bepaalde gevallen, wanneer de tank in het zicht staat of wanneer de tuinarchitectuur dit vereist, kan de voorkeur worden gegeven aan een stijlvolle zwarte ibc container 1000 liter.
Witte IBC container 1000 liter – voordelen
Zichtbaarheid en inspectie: witte IBC’s bieden een goed zicht op de inhoud, wat handig kan zijn om het waterpeil te controleren. Ook eventuele problemen in de tank zullen sneller zichtbaar zijn.

Reflectie van zonlicht: de witte kleur reflecteert zonlicht, waardoor het water koeler blijft dan in zwarte containers. 

Hygiëne: de kleur wit wordt geassocieerd met hygiëne en reinheid. Dit kan nuttig zijn voor toepassingen waarbij de zuiverheid van het water van belang is.

Hier is een selectie uit ons aanbod: ibc container 1000 liter

Meestal heeft een IBC container een inhoud van 1000 liter. Aan de hand van een lekvrije koppeling, kunnen meerdere tanks met elkaar worden verbonden en kan de capaciteit worden uitgebreid tot 5000 liter. 

Uw winkelmand
0